У черкащанина вкрали велосипед

У черкащанина вкрали велосипед

Зловмисника, який вчинив крадіжку велосипеда, затримали черкаські оперативники. Викрадену річ вилучено та повернуто господарю. Завчинене чоловікові загрожує покарання до трьох років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Ввечері до чергової частини Придніпровського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 29-річного місцевого жителя про крадіжку. Чоловік поїхав до товариша на зустріч велосипедом. На декілька хвилин залишив свій транспортний засіб без нагляду біля під’їзду, коли повернувся, то виявив, що велосипед зник.

Слідчо-оперативна група райвідділу, що прибула на місце пригоди, ретельно провела огляд місця події, опитала свідків та розпочала оперативно-розшукові заходи. Працівники міліції перевірили місцеві ринки, можливі місця збуту вживаної техніки та Інтернет-аукціони. На одному із сайті з продажу велосипедів потерпілий впізнав свій велосипед. Під час проведення оперативної закупки, оперативники затримали «на гарячому» раніше судимого 37-річного місцевого жителя. Чоловік розповів слідчому, що непрацює. Гуляючи містом, побачив біля одного із під’їздів будинку дорогийвелосипед, що стояв без нагляду та вирішив його вкрасти. Крадену річ намагався продати за низькою ціною на ринку та через мережу Інтернет, але його планам завадили правоохоронці.

Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Анатолій Петраківський, слідчим відділення відкрито кримінальне провадження зачастиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x