На мостовому переході через Дніпро рух відновлено

На мостовому переході через Дніпро рух відновлено

Силами дорожників області за сприяння працівників управлінь ДАІ та ДСНС ужиті заходи щодо розблокування та забезпечення проїзду автомобілів на мостовому переході через р. Дніпро. Нагадаємо, ДТП сталося сьогодні зранку, внаслідок чого з 5.00 до 10.30 рух був перекритий. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі автомобільних доріг у Черкаській області.

Так, на 24 км автодороги Н -16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань сталася ДТП. Водій вантажного автомобіля «Volvo» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою «MAN». Загиблих та постраждалих немає. Претензій до дорожньої служби не зафіксовано.

Через зіткнення двох фур на дорожньому покритті розлилося дизельне паливо. Аби уникнути пошкодження дорожнього покриття, а також попередити небезпеку займання, дорожники посипали дорогу піском.

– Це перша така аварія на мостовому переході, – говорить перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Сергій Майданюк. – Загалом дорожньо-транспортні пригоди на самому мостовому переході трапляються рідко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x