Жителька Чорнобаївщини відсвяткувала своє 100-річчя

Жителька Чорнобаївщини відсвяткувала своє 100-річчя

У суботу, 30 серпня жителька с. Чехівка, що на Чорнобаївщині Наталка Іляшенко зустріла свій 100-літній ювілей. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської ОДА.

Народилась ювілярка в 1914 році в с. Чехівка Чорнобаївського району в селянській сім’ї, закінчила початкову школу. Доля жінки не була легкою. Чоловік Федір Іляшенко загинув в роки Великої Вітчизняної війни. Вона одна виховувала дітей: сина Бориса та доньку Надію, але склалося так, що Надія померла у 1996 році, а син – помер два роки тому. Наразі вона проживає разом з онукою Тетяною Корнєєвою.

40 років Наталка Петрівна важко працювала у місцевому господарстві і різноробочою, і дояркою, і кухаркою, зазнала голодні й холодні роки, воєнне лихоліття та післявоєнну відбудову. Має четверо онуків і шість правнуків.

Аби привітати ювілярку з квітами та подарунками завітали заступник голови райдержадміністрації Тамара Черкас, в.о. начальника управління з питань праці та соціального захисту населення Наталія Крупенко, сільський голова Ольга Положай, родичі та знайомі. Присутні подарували ювілярці музичний подарунок, зичили довгих літ життя, міцного здоров\’я, миру та благополуччя. А вона, проживши нелегке життя, гідне найвищої шани, хвилювалася, дякувала Богу й людям за увагу до неї.

Далеко не кожній людині вдається подолати столітній рубіж, а Наталка Петрівна залишається при цьому відкритою, щирою та має легку вдачу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x