У пасажира автомобіля в Кам’янці вилучили макову соломку

У пасажира автомобіля в Кам’янці вилучили макову соломку

Серед багатьох проблем українського суспільства чи не найгострішою є проблема наркоманії. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДАІ Черкаської області .

Наслідки вживання наркотичних речовин досить різноманітні, але сучасну молодь, а в даному випадку, вже дорослих людей, це не лякає.

3 вересня, патрулюючи містом Кам’янка на вулиці Петровського, увагу Державтоінспекторів ВДАІ Кам’янського району привернув автомобіль «ДЕУ Сенс», який стояв на узбіччі, а в салоні знаходились молоді люди.

На перший погляд водій автомобіля нічого не порушував, але проїхавши повз нього, Державтоінспекторів не залишало якесь занепокоєння. Тому правоохоронці вирішили повернутися та перевірити документи.

Підійшовши до автомобіля, вони помітили, як чоловік, який сидів на пасажирському сидінні швидко почав ховати поліетиленовий пакет під своє сидіння, а водій надававши документи для перевірки, весь час відволікав увагу інспекторів ДАІ. Така поведінка викликала підозру у правоохоронців. В зв’язку з цим на місце події була викликана слідчо-оперативна група. І не дарма. У пасажира автомобіля, в тому самому пакеті що він намагався сховати, було виявлено подрібнену макову соломку.

За цим фактом проводить перевірку Кам`янський РВ УМВС України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x