Підприємці Смілянщини отримали поради від іноземного фахівця щодо вдосконалення виробництва

Підприємці Смілянщини отримали поради від іноземного фахівця щодо вдосконалення виробництва

Минулого тижня на Смілянщину завітав міжнародний незалежний консультант з лін-менеджменту (підвищення продуктивності та якості виробництва), автор кількох книг з консалтингової діяльності Марк Уоррен. З іноземним гостем зустрівся та поспілкувався голова райдержадміністрації Сергій Тимофієв. Про це «Новій Добі» повідомили в ОДА.
Більше 30 років Марк Уоррен на практиці застосовує методи управління якістю. Протягом 12 років до того, як став незалежним консультантом, працював у компанії «Bosch» у відділі якості та гарантії і був відповідальним за забезпечення якості виробництва та гарантійного обслуговування у різних відділеннях компанії у Латинській Америці, Європі та Азії.

Він присвятив свою професійну діяльність практичному вирішенню проблеми стабільності й економічності виробництва, аналізу недоліків у виробництві, послідовному впровадженню удосконаленого виробництва, раціональному розміщенню обладнання і використання виробничого простору.

Марк Уоррен має чимало вагомих напрацювань та досвіду, якими ділиться із підприємствами світу. Іноземний фахівець побував на підприємствах Смілянщини, зокрема на ТОВ Кондитерська фабрика «Меркурій», оглянув виробничі потужності та дав слушні поради, спрямовані на покращення якості та підвищення продуктивності виробництва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x