Керівники Уманщини проходять медичну комісію у військкоматі

Керівники Уманщини проходять медичну комісію у військкоматі

Днями голова Уманської районної ради Олександр Дячук та голова райдержадміністрації Ярослав Скус разом із селищним та сільськими головами району відвідали Уманський міський військовий комісаріат для проходження медичної комісії щодо придатності до проходження військової служби та уточнення персональних даних. Про це «Нова Доба» дізналася з обласної ради.

Ініціатором цієї акції стали очільники територіальних громад Уманщини, а керівники району відразу її підтримали. Відповідаючи на запитання журналістів, голова райджержадміністраціцї Ярослав Скус зазначив, що згідно з Указом Президента Петра Порошенка в Україні оголошено часткову мобілізацію, формуються загони територіальної оборони та роти охорони.

– Ніхто з нас не знає, наскільки далеко може піти ворог. Тому всі ми повинні проявити громадянську позицію та об’єднатися заради нашого майбутнього, – наголосив Ярослав Володимирович.

Голова районної ради Олександр Дячук запевнив журналістів, що цю ініціативу підтримано районною радою і на черговій сесії депутатів буде закликано з\’явитися у військкомат для уточнення облікових даних та проходження медичної комісії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x