На Чигиринщині зловмисник викрав у старенької електродриль

На Чигиринщині зловмисник викрав у старенької електродриль

Непрацюючий житель одного із сіл району вкрав у пенсіонерки електродриль та продав її на ринку. Зловмисника затримано, він дає покази. За вчинене чоловікові загрожує до трьох років ув’язнення. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чигиринського районного відділу міліції звернулась 73-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку електродриля. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.

Правоохоронці уважно вислухали потерпілу, оглянули місце події та опитали можливих свідків. Не виявивши жодних пошкоджень в будинку, працівники міліції дійшли до висновку, що до вчинення цього кримінального правопорушення може бути причетна особа з кола знайомих бабусі або частих гостей.

Як з’ясувалося, до пенсіонерки часто заходять її подруги. Потім старенька згадала, що на передодні заходив 39-річний місцевий житель та пропонував допомогти по господарству. Перевіряючи дану інформацію, оперативники відвідали підозрюваного за місцем проживання. Чоловік відпочивав після розгульної ночі, побачивши на своєму порозі людей у формі, почав помітно нервувати та плутатися в свідченнях. Але зрозумівши, що йому не вдасться ввести в оману правоохоронців, зізнався у вчинені даного кримінального правопорушення. Він розповів, що ніде не працює і коштів на прожиття та розваги не має. Знаючи, що пенсіонерка живе одна, вирішив у неї підзаробитися. Вдень завітав до її оселі та запропонував свої послуги, проте вона відмовилась. Тоді він, виходячи з будинку, прихопив з собою електродриль, яка лежала в коридорі. Викрадену річ продав на базарі одному із перших покупців та кошти витратити на оковиту.

Як повідомив начальник Чигиринського районного відділу міліції Олександр Московченко, за цим фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x