У Чигирині продавали ляльки-мотанки, щоб допомогти військовим

У Чигирині продавали ляльки-мотанки, щоб допомогти військовим

Нещодавно в музеї Б. Хмельницького відбулася зустріч із лялькаркою Оленою Черноус, роботи якої нині представлені у виставковому залі музею. Привітати майстриню з відкриттям персональної виставки прийшли заступник голови райдержадміністрації Лариса Порожня, начальник відділу освіти РДА Лариса Гузніна, працівники Національного історико-культурного заповідника «Чигирин», колеги, друзі та учні Олени Борисівни. Про це «Нову Добу» поінформували в Чигиринській РДА.

Багато щирих слів вдячності та захоплення було сказано на її адресу. Талант перспективної чигиринської майстрині відзначила голова обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва Ольга Мартинова, яка зауважила:

– Україні бути, поки живуть в ній такі небайдужі, талановиті люди!
Наприкінці зустрічі всі присутні мали змогу взяти участь у благодійному ярмарку, який організували учні Олени Черноус, члени дитячого гуртка «Чарівний пензлик». Діти вирішили зробити свій невеличкий внесок у справу допомоги захисникам України. Вони власноруч виготовили мотанки-обереги, гроші від продажу яких були передані для мобілізованого лікаря Чигиринської районної лікарні Сергія Аксьонова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x