Антон Яценко не йтиме на вибори від Громадянської позиції Гриценка

Антон Яценко не йтиме на вибори від Громадянської позиції Гриценка

Анатолій Гриценко сьогодні прибув у Черкаси. Під час прес-конференції він спростував та категорично заперечив інформацію про те, що кандидатом від Громадянської позиції Гриценка по 200 мажоритарному округу йтиме Антон Яценко. Це назвали м’яко кажучи неправдою. Про це повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”.

Також на своїй сторінці у Фейсбуці депутат Черкаськой міської ради Микола Булатецький написав, що балоуватиметься з командою людей, які перевірені часом, Майданом, стосунками:
«Останні дні провів зустрічі в колективах декількох підприємств, заручився підтримкою, а подекуди й вимогою йти на вибори кандидатом від Черкас, а не бути представником якоїсь політичної партії. Для посилення своїх можливостей формуємо та пропонуємо громаді Черкаську команду із людей перевірених часом, Майданом, стосунками. Поки до неї ввійшли: Олександр Чуприна (195 округ), Леонід Даценко (197 округ), Наталка Старікова (198 округ), Василь Фурман (199 округ), Антон Котвіцький (200 округ). З’явилися прикрі несподіванки: так не зважаючи на попередні домовленості щодо висунення єдиного кандидата по Смілянському округу Наталки Старікової, свою кандидатуру ніби висуватиме і Валентина Коваленко. Якщо це так, то це велика прикрість – як особисто для мене, так і для всієї нашої команди. Такий крок – це підігравання тим силам, які прагнуть реваншу.

А вчора на Смілянському Майдані, несподівано для всіх, про свій намір балотуватися заявив ще один майданівець і просто хороший чоловік – Сергій Таран.

Готовий битися об заклад на великі гроші, що ні Валентина Коваленко, ні Сергій Таран не переможуть Віктора Тимошенка. Думаю, сильнішим опонентом є Наталка Старікова, тому її кандидатура найприйнятніша».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x