Смілянина затримали за торгівлю наркотиками

Смілянина затримали за торгівлю наркотиками

Правоохоронці затримали молодика «на гарячому», коли той розповсюджував наркотики. За скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 307 КК України зловмисник може потрапити до в’язниці на строк до 8 років. Про це «Новій Добі» повідомили в СГЗ УМВС України в Черкаській області.

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Смілянського міськвідділу міліції довідалися про те, що в місті Сміла невідома особа займається збутом особливо-небезпечного наркотичного засобу «амфетамін».
Двадцятирічний місцевий житель нещодавно розпочав свою «чорну справу». Протягом декількох місяців парубок розповсюджував зілля на території міста. На щастя, оперативники вчасно втрутилися і не дали зловмиснику діяти з великим розмахом.
Щоб вивести наркоторговця на чисту воду, правоохоронці розробили складну спецоперацію. Декілька днів оперативники спостерігали за молодиком та встановлювали його зв’язки. Бізнес молодого ділка процвітав, за короткий термін у нього з’явилось чимало постійних клієнтів, які приносили стабільний дохід. Врешті проведена робота дала очікуваний результат. Під час проведення оперативних слідчих дій було задокументовано факт збуту смертоносного зілля, а «горе-бізнесмена» затримано «на гарячому».
Під час проведення особистого огляду в нього було виявлено грошові кошти, які він отримав за продану отруту, їх сума становила понад 700 гривень. Всі інші речові докази було також вилучено і направлено на дослідження, а наркоторговця доставлено до міськвідділу міліції для з’ясування всіх обставин.
В кабінеті слідчого зловмисник зізналися в скоєному ними кримінальному правопорушенні оскільки розумів, що всі докази зібрані працівниками міліції свідчать не на його користь. На даний час зловмисник затриманий і поміщений до ізолятору тимчасового тримання в порядку ст. 208 КПК України. Такий злочин крається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Остаточну міру покарання, яку понесе торговець «отрутою» визначить суд, який вивчить усі аспекти цієї справи та присудить відповідне покарання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x