У Черкасах змагалися найкращі самбісти області

У Черкасах змагалися найкращі самбісти області

Відкритий чемпіонат Черкащини з бойового самбо зібрав на черкаському татамі понад сотню спортсменів. Причому змагалися не лише черкаські самбісти, а й учасники з Києва та Кіровограду. Окрім звання чемпіона на кону стояли й перепустки на чемпіонат України. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Традиційний відкритий чемпіонат Черкаської області з бойового самбо є одним із найбільш рейтингових змагань з цього виду спорту. Позмагатися за звання чемпіона Черкащини до обласного центру завітало понад 100 спортсменів. В обласному центрі змагаються борці зі Сміли, Кам’янки, Умані, Тального, а також Києва та Кіровограду. Представництво спортсменів широке, тому на бійців чекало чимало поєдинків.

«Будь-які змагання замінюють один місяць тренування. Тому цей чемпіонат є вкрай важливим для спортсменів. Традиційно до нас приїхали спортсмени з усієї області, також підтримують нас і колеги з Києва та Кіровограду. Взагалі самбо зараз набирає оберти, цей вид спорту стає все більше популярним, ним займаються в клубах, тренажерних залах», – зазначає В’ячеслав Василенко, президент Федерації бойового самбо Черкаської області.
Чемпіонат області з бойового самбо є відбірковим та підготовчим до всеукраїнських стартів. Днями у Києві стартує чемпіонат України з бойового самбо. А на початку листопада в Ужгороді відбудеться чемпіонат Європи з цього виду спорту.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x