У Звенигородському РЦЗ провели семінар для роботодавців

У Звенигородському РЦЗ провели семінар для роботодавців

У Звенигородському районному центрі зайнятості провели семінар для роботодавців – керівників та представників кадрових служб підприємств, організацій, установ району. Темою зустрічі стало надання додаткового соціального захисту найбільш вразливим верствам населення на ринку праці. Про це «Нова Доба» дізналася в Звенигородському РЦЗ.

Світлана Хмельницька, начальник відділу взаємодії з роботодавцями, звернула увагу присутніх на їх важливу роль у реалізації політики зайнятості в районі та соціальну відповідальність у суспільних процесах. Запрошеним роз’яснили, що для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб законодавством встановлена квота на працевлаштування представників соціально вразливих верств населення. Кількість таких працівників повинна становити не менше, ніж 5% від середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік. Наголошено також на необхідності надання інформації про зайнятість та працевлаштування таких громадян.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Тетяна Савченко проінформувала про можливість отримання роботодавцями компенсації фактичних витрат єдиного соціального внеску за працевлаштування громадян квотної категорії за направленням центру зайнятості. Зазвичай це служить значною додатковою підтримкою для вразливих верств населення та допомагає в їх працевлаштуванні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x