110 наказів про відведення землі учасникам АТО видали черкаські землевпорядники

110 наказів про відведення землі учасникам АТО видали черкаські землевпорядники

На сьогодні фахівці землевпорядної служби Черкаської області видали 110 наказів про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО на загальну площу 69,12 гектара. Зокрема, виділено 38 земельних наділів площею 60,54 га для ведення особистого селянського господарства, 69 ділянок площею 8,28 га – для садівництва, 2 наділи площею 0,2 га – для індивідуального дачного будівництва, 1 ділянка площею 0,1 га – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Про це «Нову Добу» поінформували в ГУ Держземагентства в Черкаській області.

Земельні наділи розташовані в Черкаському (71), Смілянському (13), Тальнівському (5), Уманському (4), Шполянському (4), Христинівському (3), Чорнобаївському (3), Золотоніському (2), Канівському (1), Катеринопільському (1), Маньківському (1), Монастирищенському (1) районах та в м. Золотоноша (1).
Загалом до територіальних органів Держземагентства в Черкаській області із заявами на отримання земельних наділів для учасників АТО звернулося 110 осіб.

Заяви про виділення земельних наділів учасникам АТО землевпорядники Черкаської області розглядають оперативно та у позачерговому порядку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x