У Корсуні відкрилася виставка Григорія Педченка

У Корсуні відкрилася виставка Григорія Педченка

У рамках осіннього виставкового сезону 2014 року в художній галереї Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника відбулося відкриття персональної виставки Григорія Педченка, приуроченої до Дня художника. На ній представлено 20 робіт різних жанрів живопису. Це мальовничі куточки Корсунщини, архітектурні споруди, натюрморт, портрет, тематична картина і, зокрема, представлено полотно, на якому митець висвітлив події Революції Гідності. Про це «Нова Доба» дізналася в Корсунь-Шевченківській РДА.

З творчістю Григорія Адамовича корсунці вже мали змогу познайомитися на двох персональних виставках митця. Тоді художник виступав у звичному для себе амплуа майстра ліричного пейзажу та натюрморту.
На виставці, що відкрилася 9 жовтня, Григорій Педченко представив частину свого творчого доробку останніх років, в якому традиції та новаторство доповнюють та взаємодіють один з одним.

Почесними гостями виставки стали начальник відділу культури Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації Ірина Трунцева, керуюча справами районної ради Ольга Костенко та міський голова Олександр Гайдай, які привітали митця, побажали йому нових творчих звершень.
Організатори сподіваються, що виставку відвідають багато жителів та гостей міста і вона справить незабутнє враження на кожного шанувальника мистецтва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x