Жовтневому психоневрологічному інтернату виповнилося 50!

Жовтневому психоневрологічному інтернату виповнилося 50!

Днями Жовтневий психоневрологічний інтернат відсвяткував своє 50-річчя. Підопічних закладу, персонал та керівництво привітали директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Руслан Чикало, заступник директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Олег Шимчук, керівництво Чорнобаївщини: голова райдержадміністрації Григорій Зінченко, голова районної ради Михайло Бурган. Про це «Новій Добі» повідомили в департаменті соціального захисту населення ОДА.

У своєму вітанні Руслан Чикало відзначив гарні умови утримання підопічних та зусилля персоналу щодо поліпшення якості проживання в інтернаті. Це стосується і підготовки будинку до зимового періоду, і харчування, і медичного догляду. Для фізичної та психологічної реабілітації інвалідів в інтернаті створені гуртки, обладнано тренажерний зал та стадіон.
– Дуже приємно, – звернувся до керівника закладу Руслан Олександрович, – що ваші підопічні беруть активну участь у районних шахових та шашкових турнірах, де вже неодноразово здобували призові місця. Шість років поспіль команда інтернату представляє Черкаську область у Всеукраїнському футбольному турнірі для інвалідів системи праці та соціального захисту населення. Такі позитивні моменти та заняття спортом допомагають пришвидшити процес адаптації та одужання мешканців закладу.

Директор психоневрологічного інтернату Галина Черненко подякувала всім гостям за теплі слова, які є надзвичайно важливими для персоналу. Адже всі сто осіб, які тут працюють, докладають усіх зусиль для створення затишної і комфортної атмосфери.
Найкращі працівників закладу відзначили Почесними грамотами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x