Голова Черкаської ОДА називає безпідставними звинувачення в тому, що він підтримує Зубика

Голова Черкаської ОДА називає безпідставними звинувачення в тому, що він підтримує Зубика

Звинувачення у використанні адмінресурсу та відкритій підтримці кандидата в народні депутати Володимира Зубика під час виборчої кампанії, голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко назвав безпідставними. На цьому він наголосив під час виступу на телеканалі \”Рось\”.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Зокрема, відповідаючи на питання ведучої щодо його появи в товаристві Володимира Зубика на відкритті оновленого погруддя в Національному університеті, очільник області зазначив, що як народний депутат він мав на це повне право, більше того – захід був відкритий і участь у ньому міг взяти кожен черкащанин.
– Слів підтримки чи агітації за нього з мого боку не було, тому звинувачувати мене у підтримці цього кандидата безпідставно, – сказав Юрій Олегович. – Я відповідально заявляю: як голова ОДА, я лише забезпечую проходження чесних і демократичних виборів без втручання у процес та без використання адмінресурсу.
За його словами, Володимир Зубик виступив одним з меценатів відкриття монументу, а ще – допомагає відроджувати Резиденцію Богдана Хмельницького у Чигирині.
– Я вітаю подібні ініціативи людей, які у складний економічний час допомагають Черкащині та Україні і відкритий до співпраці з кожним, хто допомагатиме області, – зауважив Юрій Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x