У міській раді обговорили підготовку Черкас до виборів

У міській раді обговорили підготовку Черкас до виборів

Нарада щодо готовності відповідальних служб міста до виборів пройшла сьогодні в міськвиконкомі під головуванням мера Сергія Одарича. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

На раді були присутні голови ОВК (в межах міста розташовано дві ОВК – виборчих округів № 194 та 195), керівники профільних департаментів, зокрема департаменту освіти (близько 70 відсотків виборчих дільниць знаходяться на територіях загальноосвітніх шкіл), керівники комунальних підприємств, представники правоохоронних органів.

В зв’язку з цим міський голова дав низку доручень щодо належного матеріально – технічного забезпечення виборчого процесу в місті: директору КП «Міськсвітло» Віталієві Терьохіну – проконтролювати належне освітлення ДВК та прилеглих територій, директору департаменту житлово – комунального господарства Андрієві Наумчуку – забезпечити належний рух транспорту в день виборів, департаменту охорони здоров’я – забезпечити чергування карет «швидкої допомоги» біля ДВК, ПАТ «Укртелеком» – тримати на контролі безперебійний і якісний телефонний зв’язок на дільницях, в ОВК тощо.

Окрема розмова відбулася стосовно роботи правоохоронців – присутні дійшли висновку, що, звважаючи на те, що частина працівників правоохоронних органів захищає східні рубежі кордонів України і перебуває в зоні АТО, не зайвим було б залучити до охорони громадського порядку та, за необхідності – силової допомоги, наявні громадські формування.

Заступник прокурора міста поінформував присутніх про нещодавні зміни в законодавстві, зокрема про підписаний Президентом Закон « Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x