За даними екзит-полу на 200 округу лідер виборчих перегонів Антон Яценко

За даними екзит-полу на 200 округу  лідер  виборчих перегонів  Антон Яценко

За даними екзит-полу, проведеного RGB GROUP кандидат в народні депутати України Антон Яценко отримав 52,70 % голосів виборців округу.

Незважаючи на брудну піар-компанію, яка активно застосовувалася проти народного депутата України, безпартійного самовисуванця Антона Яценка, він є лідером серед кандидатів в народні депутати України на 200 одномандатному виборчому окрузі.

– Люди сказали своє слово. Незважаючи на всі провокації, жителі округу зробили свій вибрів і потрібно поважати думку людей. Вдячний всім жителям округу за підтримку. Знайте, що я і надалі працюватиму для Вас, як і працював, – прокоментував результати екзит-полу Антон Яценко. – З метою захисту результатів виборів ми оприлюднюю результати екзит-полу, який проводила RGB GROUP.

Крім того Антон Яценко звернувся до своїх опонентів, які намагаються зірвати вибори.

– Звертаю увагу опонентів, які налаштовані на зрив виборів, що сьогодні на 200 одномандатному виборчому окрузі працюють міжнародні організації та представники ОБСЄ. Також прошу представників ЗМІ довести результати екзит-полу до людей, щоб не допустити фальсифікації волевиявлення людей з боку опонентів, – зазначив Антон Яценко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x