Шполянка вкрала гроші у сусідки

Шполянка вкрала гроші у сусідки

Дільничний інспектор затримав зловмисницю, котра обікрала свою односельчанку. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Шполянського райвідділу міліції звернулася місцева жителька та повідомила про крадіжку коштів. У своїй заяві 55-річна жінка вказала, що в неї з будинку зникло близько 300 гривень. Від господарки будинку міліціонери дізналися, що до неї в будинок часто приходять гості, останнім в гостях у жінки була її сусідка. Правоохоронці вирушив за її місцем проживання.
Побачивши на своєму порозі людей у формі 38-річна жінка почала нервувати, плутатися у показах і зрозумівши, що ввести в оману працівників міліції їй не вдасться, зізналася у скоєнні крадіжки. Жінку було запрошено до райвідділу для дачі показів.

Як вона згодом пояснювала слідчому, на крадіжку її штовхнуло безгрошів’я. Коли вона прийшла до сусідки останнього разу у господині задзвенів телефон, і вона вийшла з кімнати поговорити. В цей час гостя, скориставшись моментом, витягнула з сумочки кошти.

Слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається штрафом від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x