Більше 30 питань розглянули корсунські депутати на сесії

Більше 30 питань розглянули корсунські депутати на сесії

У середу, 12 листопада 2014 року відбулося пленарне засідання 36 сесії Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликання, яку провів голова районної ради Григорій Гаркуша. У роботі сесії взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, начальник РВ УМВС, заступник прокурора району, заступник міського голови, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації. «Нова Доба» про це дізналася в обласній раді.

На розгляд сесії було внесено тридцять одне питання, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Віктор Барабоха доповів про виконання районного бюджету за 9 місяців 2014 року та в ході пленарного засідання поінформував депутатів і запрошених про внесення змін до рішення про районний бюджет на 2014 рік.

У ході сесійного засідання депутати заслухали інформації про хід виконання районних програм, зокрема, оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді на 2010-2016 роки; забезпечення молоді житлом на 2004-2017 роки; розвиток галузі молочного скотарства в Корсунь-Шевченківському районі на 2010-2020 роки; «Будуємо нову Корсунщину» на 2011-2015 роки; економічного і соціального розвитку району на 2014 рік; забезпечення непрацюючого населення Корсунь-Шевченківського району, яке проживає в прогнозованих зонах хімічного забруднення, промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин на 2008-2015 роки; поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки; зайнятості населення на 2013-2017 роки; програму імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на 2010-2015 роки та забезпечення пожежної безпеки району на 2011-2015 роки.

Було затверджено нову редакцію Статуту комунального закладу охорони здоров’я «Корсунь-Шевченківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» районної ради; технічну документацію з визначення нормативної грошової оцінки (ФОП Стрикаль В.А., гр. Максименко О.І., ПАТ «Київстар», СТОВ «Агрофірма Корсунь»).

Депутати внесли зміни до комплексної міжгалузевої програми «Турбота» на 2014-2020 роки; районної програми про створення та функціонування Центру надання адміністративних послуг в Корсунь-Шевченківському районі на 2013-2014 роки; Регламенту районної ради, а також заслухали звіт головного лікаря комунального закладу «Корсунь – Шевченківський ЦПМСД» Г. Савчука. Крім того, депутати заслухали, обговорили та підтримали проекти рішень, що стосуються комунальної власності, зокрема, про оренду, списання та передачу майна районної комунальної власності.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x