З Христинівки в зону АТО відправили авто

З Христинівки в зону АТО відправили авто

З нагоди Міжнародного Дня волонтерів із центральної площі смт Христинівка урочисто відправили в район бойових дій напіввантажний автомобіль «Nissan» із популярним абревіатурним номерним знаком, придбаний за кошти жителів району. Ця подія скликала в центр селища керівництво району та всіх небайдужих. Зокрема, прибули перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, голова районної ради Олександр Коваль, міський голова Микола Наконечний, учасники АТО, які перебувають вдома через ротацію, отаман Христинівської організації Українського козацтва Черкаського крайового товариства Степан Ковбасюк зі своїми козаками. «Нова Доба» про це дізналася в Христинівській РДА.

Перед відправкою на Схід автомобіль протягом декількох тижнів переробляли Олександр Тарасюк та Володимир Цапок: обшили бронею, додали металеві кріплення. Отець Геннадій освятив подарунок.
Разом із машиною захисникам передано малюнки, листи, поділки янголів та зимову маскувальну сітку, виготовлені власноруч учнями Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. Зазначимо, що це не перша посилка, яку учні школи відправили до зони АТО.

Один з українських бійців-«кіборгів» Євгеній Кулібаба подякував землякам за підтримку і допомогу. А Віктор Підвальний зазначив, що праця волонтерів для нас, українців, важлива сьогодні як ніколи, адже від неї залежить життя наших бійців та й, зрештою, майбутнє самої держави.
Наприкінці заходу зібрано кошти на пальне для заправки автомобіля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x