Благодійний Фонд «Нова Громада» привітав сиріт з Днем Святого Миколая

Благодійний Фонд «Нова Громада» привітав сиріт з Днем Святого Миколая

В улюблений усіма День Святого Миколая Благодійний фонд «Нова Громада» традиційно привітав дітей-сиріт, що проживають у Смілянському дитячому будинку-інтернаті, та в родинах опікунів і дитячих будинках сімейного типу Жашківського району. Щорічна груднева акція Фонду має назву «Святий Миколай йде до сиріт», і це справді так!
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Святий Миколай від «Нової Громади» завітав до дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, серед яких є і діти з особливими потребами. Завітав, як і належить святковому персонажу, не з пустими руками. Співробітники ГК «Нові Продукти», на базі якої створено благодійний фонд, зібрали для 168 вихованців дитячого будинку-інтернату у Смілі цілий автомобіль необхідних речей: одягу, взуття, іграшок та матеріалів для творчості, а організація закупила новорічні набори солодощів.Смілянським будинком Фонд «Нова Громада» опікується з 2012 року, і там завжди раді гостям, в День Святого Миколая чекали з самого ранку! Роль легендарного персонажа старанно виконує один із працівників БФ «Нова Громада».

Дорослі знають, що навіть у непрості часи усі діти хочуть свята та чудес. Свої подарунки з рук самого Святого Миколая отримали ще 90 дітей, що живуть в родинах опікунів та у дитячих будинках сімейного типу на Жашківщині. Але Святому Миколаю не забракне роботи і після офіційного святкування — адже жодна дитина не повинна залишитися без подарунка. Зазвичай малечі, позбавленій батьківського тепла, не вистачає уваги, тому кожен візит волонтерів фонду для них — це щастя, адже є можливість поспілкуватися та розповісти про своє життя, мрії та потреби. А тут ще й справжній Святий Миколай з подарунками!

«Працівники і волонтери Благодійного фонду «Нова Громада» завжди ретельно готуються до святкової акції.І хоч ми не в силах замінити дітям-сиротам рідних батьків, все одно можемо хоч трохи зігріти їхні маленькі серця, які також потребують уваги, любові та піклування. Це велике щастя бачити радість у їхніх очах», — розповів голова Фонду «Нова Громада» Костянтин Невесенко.

Оксана ГОНЧАР

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x