Наталія Кравцова поспілкувалася з керівництвом «Черкасиоблкіно»

Наталія Кравцова поспілкувалася з керівництвом «Черкасиоблкіно»

Учора, 24 грудня 2014 року перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова провела нараду з керівництвом комунального підприємства «Черкасиоблкіно» обласної ради. Зокрема, мова йшла про фінансово-господарські результати у 2014 році та здійснення необхідних заходів для планування кошторису доходів та витрат у 2015 році, вирішення проблем, що перешкоджають налагодженню ефективної діяльності тощо. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Наталія Олегівна з розумінням поставилася до проблем підприємства щодо оптимізації штатного розпису, використання наявного майна, однак наголосила на зміні підходів у роботі колективу в умовах ринку та його здатності забезпечувати конкурентоспроможність закладу.

Окрім того, увагу керівництва підприємства було спрямовано на пошук додаткових джерел фінансування, зокрема, активнішої участі в обласних заходах, що організовуються і проводяться управлінням культури облдержадміністрації та які фінансуються з обласного бюджету тощо.

В ході зустрічі було висловлено ще ряд зауважень і пропозицій, які дозволять збалансувати кошторис 2015 року і мати вільні кошти, які можна буде використовувати для придбання сучасної апаратури і подальшого розвитку «Черкасиоблкіно».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x