Юрій Ткаченко привітав черкащан зі святами

Юрій Ткаченко привітав черкащан зі святами

Дорогі мої земляки! Черкащани!

Сердечно вітаю вас із Новим роком та Різдвом, що наближаються!
Ми прожили непростий рік, він був найважчим за всю історію України. Наші мужні воїни вперше за роки незалежності взяли в руки зброю перед загрозою небезпеки для держави. Вони віддають за Україну все, а подекуди і саме життя. Це надихає і нас робити все можливе і неможливе для перемоги.
Ми перетинаємо ще один рубіж зі сподіваннями, що новий рік принесе на нашу землю мир та спокій, почне відлік часу до досягнення нової якості життя. Цьому у великій мірі сприяють і ініціативи Президента України Петра Порошенка, спрямовані на децентралізацію влади, енергетичну незалежність, підвищення авторитету України на міжнародній арені.

Споконвічно новорічні дні вважалися сімейними святами, і сьогодні Україна має потребу стати єдиною сім’єю, де для всіх є місце за спільним новорічним столом.
Я бажаю, щоб у кожній оселі в цю світлу ніч запалали вогники надії, щоб ми з оптимізмом подивилися в майбутнє. Нехай Віфлеємська зірка, яка ознаменувала прихід у цей світ Христа, освітлює ваш шлях, нагадуючи, що Бог у житті завжди поряд із нами.
Добра вам і звичайного людського щастя, мої дорогі співвітчизники.

Із найкращими побажаннями голова ОДА Юрій Ткаченко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x