«Нова Доба» й «Буквиця» збирають книги для сільських бібліотек

«Нова Доба» й «Буквиця» збирають книги для сільських бібліотек

Нову акцію започаткувала редакція «Нової Доби» спільно з відомою у Черкасах книгарнею «Буквиця». Протягом місяця небайдужі жителі обласного центру зносили до магазину казки для дітей, детективи, наукову й пізнавальну літературу. Назбиравши близько сотні книжок, їх передали до Драбівської район-ної бібліотеки.
– Не секрет, що останнім часом фінансування бібліотек суттєво скоротилося, тож з кожним роком до нас надходить усе менше літератури. Хоча кількість читачів чималенька: тільки в центральному відділенні нараховується близько двох із половиною тисяч, – розповідає завідуюча Тамара Титаренко.
Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Дізнавшись про акцію, бібліотекарі з охотою завітали до Черкас.
– Тут же й для дітей книжечки, і прикладна література, і популярні художні твори сучасних письменників. А саме це має найбільший попит серед читачів, – говорить провідний бібліотекар абонементного відділу Оксана Мазур. – Дуже приємно, що саме на новорічні свята нам вдалося розширити фонди.

Акція триває й нині, тож усі небайдужі жителі, громадські організації, політичні партії можуть долучитися до неї, збагативши цікавими книжками полиці цього разу однієї з сільських бібліотек Маньківського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x