На сесії монастирищенські депутати підтримали проект бюджету

На сесії монастирищенські депутати підтримали проект бюджету

20 січня 2015 року відбулася тридцять восьма сесія Монастирищенської районної ради, до порядку денного якої було включено 15 питань, що попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та засіданні президії районної ради. Відкрив і вів сесію заступник голови районної ради Тарас Пачесюк. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

На початку пленарного засідання депутати розглянули проект районної програми соціально-економічного та культурного розвитку Монастирищенського району на 2015 рік, з яким присутніх ознайомив головний спеціаліст відділу економіки райдержадміністрації Сергій Козодой. Виконувач обов’язків начальника фінансового управління РДА Олег Кошовий доповів сесії про районний бюджет на 2015 рік. Депутати ради одноголосно підтримали запропоновані проекти рішень.

Значну увагу пленарне засідання районної ради приділило розгляду питань структури і чисельності установ освіти, охорони здоров’я, культури, комунальних підприємств району та апарату районної ради на 2015 рік.

У ході сесії депутати більшістю голосів прийняли рішення про ліквідацію з 01.06.2015 Зюбриської загальноосвітньої школи І ступеня Монастирищенської районної ради та перенесли на наступне пленарне засідання питання щодо ліквідації Теолинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів і Монастирищенського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. На завершення сесія районної ради підтримала депутатський запит Балли О.М. щодо впорядкування території Монастирищенської ЗОШ №2.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x