Корсунські депутати прийняли бюджет, але не обрали заступника голові райради

Корсунські депутати прийняли бюджет, але не обрали заступника голові райради

23 січня 2015 року відбулося пленарне засідання 39 чергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради, яке провів її голова Григорій Гаркуша. У роботі взяли участь в.о.першого заступника голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, міський, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації, прокуратури і міліції району.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті військовослужбовців та мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

При розгляді проекту порядку денного голова районної ради вніс пропозицію щодо виборів заступника голови районної ради. Депутати підтримали.

Основним питанням порядку денного було прийняття районного бюджету на 2015 рік, проект якого присутнім представив начальник фінансового управління райдержадміністрації Віктор Барабоха.

Потім в ході роботи депутати прийняли районні програми, зокрема, щодо висвітлення діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Корсунь-Шевченківського району на 2015 рік, підтримки комунального підприємства «Телерадіоорганізація «На хвилі Корсуня» районної ради на 2015 рік.

Також було внесено зміни до програм: забезпечення зберігання архівних документів, які не належать до Національного архівного фонду на 2011-2015 роки; «Турбота» на 2014-2020 роки; підтримки малого підприємництва на 2012-2014 роки; а також до Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету та до рішення районної ради про Почесну грамоту Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації і районної ради.

Жваве обговорення викликало питання затвердження граничної штатної чисельності працівників комунального закладу охорони здоров’я «Корсунь-Шевченківський центр первинної медико-санітарної допомоги», в ході якого було затверджено штатну чисельність працівників ЦПМСД на рівні 2014 року.

Також депутати надали пільги окремим категоріям громадян за рахунок коштів районного бюджету в 2015 році та погодили продовження терміну договорів оренди майна районної комунальної власності, затвердили загально-районні заходи на 2015 рік, план роботи районної ради на І півріччя 2015 року тощо.

Депутати районної ради прийняли звернення до керівництва держави, народного депутата України Геннадія Бобова, голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка щодо внесення змін до законодавства в частині організації та проведення тендерів з метою харчування учнів навчальних закладів району.

Потім депутати розглянули організаційне питання щодо обрання заступника голови районної ради, але запропонована кандидатура не набрала необхідної кількості голосів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x