Черкаські прикордонники отримали допомогу від США

Черкаські прикордонники отримали допомогу від США

30 січня відбувся візит представників посольства США в Україні та Міжнародної організації з міграції до Навчального центру Державної прикордонної служби України для проведення офіційної передачі майна в рамках спільного з Урядом США проекту міжнародної технічної допомоги «Посилення спроможності Державної прикордонної служби України у сфері виконання службової діяльності» під головуванням – дл директора Департаменту персоналу генерал-майора Нестеренка Миколи Федоровича та ознайомлення з навчально-матеріальною базою Навчального центру, практичною організацією та проведення занять, соціально-побутовими умовами проживання та навчання курсантів.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі навчального центру Держприкордонслужби в Оршанці.

Відбулася урочиста церемонія підписання актів приймання-передавання майна міжнародної допомоги.
Черкаські прикордонники отримали допомогу від США
– У рамках спільного з урядом США проекту міжнародно-технічної допомоги Державна прикордонна служба України вже не вперше отримує техніку, засоби, захисне обмундирування від наших американських партнерів. Все отримане майно широко використовується в охороні державного кордону та , без перебільшення, не раз рятувало життя наших прикордонників.
Сьогодні Навчальний центр отримує тренувальне обладнання, яке, безсумнівно, допоможе викладачам центру якісно підготувати молодший персонал для виконання завдань з охорони державного кордону. Отриманні знання та навички в подальшому збережуть їм життя та здоров’я у цей нелегкий для нашої країни час, – наголосив директор Департаменту персоналу генерал-майор Микола Нестеренко.

– У прагненні України відповідати євроатлантичним стандартам ми виступаємо як базовий заклад для успішної апробації та втілення в практику службової діяльності нових підходів підготовки персоналу. Завдяки програмам співпраці з Сполученими Штатами Америки та керівництва Державної прикордонної служби України ми не зупиняємось на шляху до змін, вбираємо та впроваджуємо всі найкращі рекомендації та досвід для трансформації у сучасний міжвідомчий та міжнародний центр правоохоронної підготовки. Сподіваємось на продовження нашої співпраці за Вашої підтримки, спільної протидії викликам міжнародній прикордонній безпеці. Чекаємо на розвиток існуючих та впровадження нових програм нашого співробітництва для на нашої спільної користі – звернувся до всіх присутніх начальник центру полковник Дмитро Коцеруба.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x