Студенти ЧДТУ зможуть працевлаштуватись на підприємстві «КОСТАЛ Україна»

Студенти ЧДТУ зможуть працевлаштуватись на підприємстві «КОСТАЛ Україна»

Викладачі кафедри технології та обладнання машинобудівних виробництв (Канашевич Г.В. – завідувач кафедри, Рудь М.П. – керівник секції «Обробка металів за спецтехнологіями», Нестеренко Ю.М. – керівник секції «Технології машинобудування», Селенков В.М. – керівник секції «Нарисна геометрія і комп’ютерна графіка») 28 січня 2015 року прийняли участь у спільному заході з профорієнтаційної роботи, організованому міським відділом освіти м. Переяслав-Хмельницький та підприємством «КОСТАЛ Україна», що є дочірньою компанією німецької фірми LEOPOLD KOSTAL GmbH & Co. Про це «Нова Доба» дізналася в ЧДТУ.

У заході прийняли участь Губенко Валентина Валеріївна – заступник міського голови м. Переяслав-Хмельницький, Ярмоленко Петро Миколайович – начальник Переяслав-Хмельницького міського відділу освіти та кращі учні випускних класів шкіл м. Переяслав-Хмельницький. Метою проведення заходу було ознайомлення випускників шкіл з можливостями вступу до Черкаського державного технологічного університету, спрямованої їх підготовки та подальшого працевлаштування на підприємстві «КОСТАЛ Україна», а також ознайомлення з виробництвом «КОСТАЛ Україна».

Співробітниками кафедри було проведено презентацію університету, представлено можливості кафедри щодо забезпечення підготовки фахівців напряму «Інженерна механіка» за спеціальностями «Технології машинобудування» та «Обробка металів за спецтехнологіями». Докладно ознайомлено слухачів з компетенціями випускників, які отримали дипломи спеціаліста чи магістра за відповідними спеціальностями та можливостями їх працевлаштування.
Представником підприємства «КОСТАЛ Україна» було проведено презентацію підприємства та перспектив працевлаштування випускників інженерних спеціальностей, вимоги що висуваються до кандидатів на інженерні посади та можливості кар’єрного зростання.

Після засідання представники підприємства «КОСТАЛ Україна» ознайомили учнів з продукцією яка випускається на підприємстві (електро-механічне обладнання для автомобільної промисловості), обладнанням для обробки матеріалів та виробничими цехами.

Одним з підсумків зустрічі є узгодження з керівництвом «КОСТАЛ Україна» можливостей проходження виробничих практик студентами напряму підготовки «Інженерна механіка» ЧДТУ та працевлаштування студентів, що закінчують навчання за цим напрямом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x