Золотоніські школярі продавали валентинки заради військових і хворої дівчинки

Золотоніські школярі продавали валентинки заради військових і хворої дівчинки

На День закоханих у Золотоноші відбувся благодійний концерт на підтримку української армії, організований міським відділом культури. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті http://zolotonosha.ck.ua.

Усі виручені кошти з благодійних внесків будуть спрямовані на потреби українських військових, учасників АТО, а також Насті Іщенко – дитини з особливими потребами, яка хворіє на гострий лімфобластний лейкоз.

Під час концерту на площі було організовано «Благодійний розпродаж кохання», ініціаторами якого виступили молодіжні активісти міста. До підготовки долучилися місцеві школи: діти власноруч виготовляли валентинки та печиво, які всі охочі могли придбати для себе або передати нашим військовим-землякам. Дитячі поробки – листівки, в’язані та шиті сердечка, ляльки-обереги – вражали своєю майстерністю, а головне – турботою, з якою були виготовлені для благодійної справи.

Допомагали в проведенні акції волонтери ЗОШ № 3 та ЗОШ № 6, які запрошували містян долучитися до акції та не лишатися байдужими до горя, яке, як кажуть, чужим не буває. По завершенні акції найактивніші учасники отримали червоні повітряні кульки як символ українського серця, готового прийти на допомогу іншому.

На заході для лікування Насті Іщенко було зібрано 1392 грн. Організатори дякують дітям-волонтерам і всім, хто долучився до проведення благодійного розпродажу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x