На Чигиринщині відбувся турнір з волейболу серед чоловіків

На Чигиринщині відбувся турнір з волейболу серед чоловіків

14 лютого на базі Чигиринського НВК №2 відбувся турнір з волейболу серед чоловічих команд. Метою спортивного заходу було підвищення спортивної майстерності чигиринців та налагодження дружніх стосунків між командами, які представляли Світловодськ та Кам’янку.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Розпочалися змагання із захоплюючого поєдинку команд наших гостей, «Інтербудтехсервіс» м. Кам’янка та «КремГЕС» м. Світловодськ. Велике бажання перемогти переповнювало обох суперників. Цікаві комбінації виводили у лідери як одну, так іншу команду. Напруга не спадала на майданчику до останнього очка п’ятої партії, де на «тай-брейку» з рахунком 19:17 кам’янські волейболісти вирвали перемогу.

Друга зустріч відбулася між господарями майданчика та світловодськими волейболістами. Чигиринці проявили незламну силу духу, ефектно захищалися, яскраво нападали і цілком заслужено перемогли суперника з рахунком по партіях 3:0.

Наступного поєдинку з оптимізмом на чекали всі присутні. Фактор власного майданчика пішов на користь команді «Чигирин», яка у двобої із «Інтербудтехсервіс» демонструвала цікаву гру за головний приз і не зрадила переможній тактиці, не залишивши жодних сумнівів. Підсумковий результат 3: 0 на користь чигиринців. Команда «Чигирин» виступала у складі: Віталія Дяченка, Андрія Захарченка, Тараса Барвінка, Валентина Бабенка, Вадима Демиденка, Володимира Новіцького, Володимира Остапієнка, Олександра Ковальова та Олександра Кульшая.

Турнір з волейболу За підсумками змагань завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Микола Мотренко провів нагородження учасників. Командні призи було вручено від депутата міської ради Олега Буня, який виступив спонсором турніру. В знак шани і поваги до чигиринців команда «Інтербудтехсервіс» вручила запашний коровай, спечений кам’янськими майстрами.

21 лютого переможець районних змагань з баскетболу стецівська команда «Дніпро» на запрошення кам’янчан візьме участь у баскетбольному турнірі, який проходитиме у Кам’янці.

А 1 березня в Чигирині відбудеться жіночий волейбольний турнір за участю команд із Черкас, Кам’янки, Світловодська та господарів. Запрошуємо палких шанувальників спорту на цікаві поєдинки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x