Депутати передали в спільну власність громад «Вузлову лікарню ст. Христинівка»

Депутати передали в спільну власність громад «Вузлову лікарню ст. Христинівка»

На виконання доручення заступника Міністра інфраструктури України від 27 січня 2015 року, до районної ради звернулась адміністрація залізничної лікарні з приводу термінового розгляду питання щодо надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Христинівського району державного закладу «Вузлова лікарня ст. Христинівка ДП «Одеська залізниця» і його цілісного майнового комплексу. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Реагуючи на звернення, 18 лютого 2015 року депутати районної ради зібралися на пленарне засідання позачергової сесії Христинівської районної ради. Вів сесію голова районної ради Олександр Коваль. Розглянувши звернення адміністрації залізничної лікарні, депутати надали згоду на прийняття у спільну власність територіальних громад Христинівського району Черкаської області державного закладу «Вузлова лікарня ст. Христинівка ДП «Одеська залізниця» і його цілісного майнового комплексу.

У ході роботи пленарного засідання присутні заслухали інформацію про хід виконання комплексної Програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки.

Розглядаючи питання порядку денного, депутати погодили призначення на посаду директора Шукайводського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» – Ірини Петренко, на посаду директора Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – ліцей» – Людмили Денисюк та на посаду директора Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є. Корнійчука – Лариси Трясучкіної. Також народні обранці внесли зміни і доповнення до районного бюджету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x