В уманської студентки вкрали коштовності

В уманської студентки вкрали коштовності

Співробітникам Уманського міськвідділу міліції вже вдалося затримали зловмисника, який проник до одного із місцевих гуртожитків та викрав з кімнати студентки золоті вироби. Нині йому загрожує покарання до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського міськвідділу міліції звернулася 18-річна місцева жителька. Дівчина повідомила, що з кімнати гуртожитку, де вона проживає, викрадено її золоті вироби.

Слідчо-оперативній групі, яка прибула на місце події, студентка розповіла, що того дня вона разом з одногрупницями пішла на заняття, проте кімнату залишила відчиненою. Коли повернулася назад, то побачила, що її золоті прикраси, які вона завжди залишала на тумбочці, зникли. Окрім цього дівчина запевнила, що хтось нишпорив і в речах співмешканок.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до кримінального правопорушення може бути причетний 33-річний раніше судимий житель міста Умань. Шляхом документування дій чоловіка, працівники пересвідчилися в достовірності отриманої інформації. Він був затриманий поблизу одного із місцевих ломбардів. Там правоохоронці і вилучили речові докази – викрадені золоті прикраси студентки.

Працівникам міліції зловмисник розповів, що постійного місця роботи не мав, інколи перебивався тимчасовими підробітками, проте на особисті потреби коштів не вистачало, тому і вирішив вчинити крадіжку. Він знав, що вдень до гуртожитку можна проникнути без перешкод. Там він знайшов відчинену кімнату, зайшов туди та викрав золоті вироби. Також встиг понишпорити в речах, бо хотів знайти ще щось, що має матеріальну цінність. Після цього швидко зник з місця події.

Наразі слідчим відділенням Уманського міськвідділу міліції проводиться досудове розслідування, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x