ПриватБанк – визнано найкращим банком для студенства

ПриватБанк – визнано найкращим банком для студенства

Нещодавно журнал «Банкір» визначив найкращі банки цього року. В номінації «Найкращий банк для студентства» перемогу отримала Черкаська філія ПриватБанку. Відзнаку лідерам вручив Університет Банковської справи Національного Банку України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанку.

Університет Банковської справи НБУ має пять інститутів – у Харкові, Черкасах, Львові, Києві та Севастополі. Кожен з них визначав свій банк, з яким він найтісніше працює.

Студенти Черкаського Інституту Банковської Справи (ЧІБС) обрали ПриватБанк, як кращій Банк для студенства, оскільки тісно співпрацюють з Банком вже кілька років та мають унікальну можливість спробувати себе в банківській справі вже під час навчання у ВУЗі.

У Черкаській області вже декілька років працює спільна програма навчального закладу і банку – «Відкрий своє майбутнє», при участі в якій студенти можуть пройти практику і застосувати отримані в інституті знання на практиці.

– Отримання практичних навичок роботи в найбільшому Банку держави, – розповідає Віктор Шуршин, директор Черкаської філії Приватбанку, – а тим більше можливість подальшого працевлаштування – це суттєва допомога сьогоднішнім студентам у побудові успішного майбутнього. Такий стрімкий старт у професійній кар’єрі відкриває цілком реальні перспективи на майбутнє.

Практичний досвід роботи в колективі, можливість щоденного спілкування з клієнтами та корпоративний дух ПриватБанку допоможуть студентам не тільки зрозуміти професію банкіра, але й оцінити її переваги та недоліки.

Стажування в ПриватБанку для студентів безкоштовне і проходить на реальних робочих місцях за індивідуальним планом . В рамках навчання майбутні банкіри виконують функцію «дублера співробітника». Після стажування, на підставі індивідуальних результатів, найкращі студенти запрошуються для подальшої роботи в банку або включаються до його кадрового резерву.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x