Жашківські депутати внесли зміни до районних програм

Жашківські депутати внесли зміни до районних програм

24 лютого 2015 року відбулось позачергове пленарне засідання Жашківської районної ради, яке провела заступник голови районної ради Катерина Ковтун. На початку засідання депутати хвилиною мовчання вшанувати пам’ять Героїв, які відали своє життя за нашу Батьківщину. У ході роботи депутати розглянули 8 питань порядку денного. Згідно з регламентом пленарне засідання розпочалося із депутатських запитів. Традиційно обговорювались бюджетні питання, питання комунальної власності. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Депутатами було розглянуто питання про внесення змін до програми профілактики злочинності в Жашківському районі на 2011-2015 роки, про що інформував начальник сектору дільничних інспекторів міліції Жашківського РВ УМВС в Черкаській області Анатолій Задояний. У своїй доповіді він зазначив, що пропонованими змінами до програми серед іншого, передбачається придбання автомобіля для патрулювання вулиць міста та району орієнтованою вартістю в сумі 350 тис грн.

Депутати підтримали питання внесення змін до районних програм: розвитку фізичної культури і спорту в районі на 2012-2016 роки; забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки; мобілізаційної підготовки та мобілізації на території Жашківського району на 2014-2015 роки.

Жваве обговорення викликали питання про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл та міст Жашківського району дошкільних навчальних закладів та Жашківського міського будинку культури. З усіх питань, що розглядались на пленарному засіданні, депутати прийняли відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x