В Уманському університеті вручили дипломи магістрам

В Уманському університеті вручили дипломи магістрам

27 лютого 2015 року Уманський національний університет садівництва проводжав у доросле життя нове покоління висококваліфікованих і досвідчених фахівців спеціальностей «Агрономія», «Селекція і генетика сільськогосподарських культур», «Плодоовочівництво і виноградарство», «Захист рослин», «Технології закритого ґрунту», «Садово-паркове господарство» та «Лісове господарство». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту УНУС.

Свято з випускниками розділили батьки, друзі, й звичайно, викладачі, які їх підтримували та навчали протягом шести щасливих і незабутніх років. Університет пишається своїми випускниками, адже більшість із них неймовірно талановиті й цілеспрямовані: вони брали активну участь у житті університету й захищали його честь. У майбутньому випускники обов’язково стануть відомими науковцями, державними діячами, які будуть прославляти рідний університет та згадувати студентське життя.

На святі декани факультетів Сергій Щетина, Андрій Матринюк та заступник декана факультету лісового і садово-паркового господарства Світлана Курка привітали випускників і вручили їм дипломи.

Наказ про присвоєння студентам ОКР «магістр» і відрахування студентів із університету зачитав кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри плодівництва і виноградарства Роман Яковенко.

До привітань приєднався й проректор з науково-педагогічної роботи із відокремленими структурними підрозділами Володимир Заморський, куратори груп Ігор Крикунов, Тетяна Мамчур і Леся Вишневська, завідувач кафедри генетики, селекції рослин та біотехнології Федір Парій та батько випускника Володимир Тюха.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x