Збройне пограбування зупинили в Чорнобаї

Збройне пограбування зупинили в Чорнобаї

Інформацію про збройне пограбування в міліцію повідомив власник крамниці. Швидка реакція правоохоронців не дала зловмисникам шансів на втечу.

Отримавши повідомлення про те, що двоє озброєних чоловіків в масках грабують магазин в центрі міста, черговий Чорнобаївського райвідділу міліції негайно направив за вказаною адресою слідчо-оперативну групу. За кілька хвилин правоохоронці дісталися місця пригоди та спільно з представниками приватної охорони затримали нападників на місці скоєння кримінального правопорушення.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.
Збройне пограбування зупинили в Чорнобаї
Молодиків доставили до райвідділу міліції. Нападникам двадцять три та двадцять п’ять років. На злочин пішли через брак коштів. Із підручних матеріалів виготовили макет рушниці, одягли маски та рукавички і пішли на «справу». Увірвавшись в магазин, почали погрожувати продавчиням та вимагати кошти. Їхні плани зіпсували правоохоронці, які оперативно прибули на виклик та затримали розбійників на місці події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Відносно грабіжників обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
Відео з кмер спостереження

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x