У Маньківці привітали комунальників

У Маньківці привітали комунальників

15 березня своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Напередодні свята працівників КП «Комунальник М» привітали голова районної державної адміністрації Ігор Віштак, голова районної ради Василь Онищук, селищний голова Маньківки Сергій Скакун та заступник селищного голови Валерій Загородний.

Про це «Нова Доба» дізналася в Маньківській РДА.

Урочистості вітальним словом відкрив начальник КП «Комунальник М» Микола Микитенко. Керівник підприємства подякував працівникам за сумлінну працю і за роботу, яку щоденно відчуває кожен мешканець селища. «Саме від нашої злагодженої роботи, без перебільшень, залежить добробут, добрий настрій та комфорт маньківчан».

Присутніх у залі працівників галузі з нагоди професійного свята привітав голова Маньківської райдержадміністрації Ігор Віштак. Він зауважив, що житлово-комунальне господарство – одна з найскладніших галузей, якій необхідно приділяти особливу увагу.

«Я розумію непросту ситуацію, яка склалась в галузі і дякую вам за складну і важливу роботу, яку ви виконуєте кожен день», – зазначив у своєму вітальному слові Ігор Анатолійович і побажав всім міцного здоров’я, благополуччя, щастя, сімейного добробуту, професійних успіхів і нових трудових здобутків.

Також подякував усім працівникам галузі за те, що попри всі економічні труднощі, вони старанно виконують свою важливу роботу з життєзабезпечення селища голова районної ради Василь Онищук. Зокрема Василь Олександрович зазначив, що враження про будь-який населений пункт складається в першу чергу з чистоти вулиць, благоустрою селища, тобто роботи комунальних служб, тому на всіх, в тому числі і на владу району, покладається величезна відповідальність, яку необхідно виправдати.

За традицією, кращі працівники житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування за високий професіоналізм та відповідальне ставлення до праці були нагороджені Почесними грамотами голови Маньківської райдержадміністрації та голови районної ради.

Сергій Скакун, виступаючи перед присутніми, зазначив, що селищна рада розробила комплекс заходів для підвищення якості комунальних послуг і умов праці фахівців галузі та й надалі триматиме цей курс. «Ваша робота нелегка, іноді не помітна, але дуже важлива для повноцінного функціонування кожної вулиці нашого селища. Нас чекає час реформ комунальної галузі, – сказав Сергій Михайлович. – У цей день я бажаю вам здоров’я, оптимізму та гідної оцінки і оплати вашої праці».

Сергій Михайлович з особливою вдячністю відзначив роботу групи благоустрою при Маньківській селищній раді, вручивши кращим працівникам Грамоти від селищної ради та конверти з грошовими нагородами.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x