За ескізом городищенського школяра виготовлено значок «Відмінник Захисту Вітчизни»

За ескізом городищенського школяра виготовлено значок «Відмінник Захисту Вітчизни»

У зв’язку з ситуацією, пов’язаною з воєнними діями в Україні, зросла актуальність предмету «Захист Вітчизни» в навчальних закладах. Як заохочення до вивчення цієї дисципліни на Черкащині запроваджено обласну відзнаку «Відмінник Захисту Вітчизни», яку вручатимуть учням 10 – 11 класів і І – ІІ курсів професійно-технічних навчальних закладів за найкращі результати у вивченні цього предмету. Тому ще в листопаді департамент освіти і науки Черкаської облдержадміністрації оголосив конкурс на найкращий ескіз відзнаки. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

До Департаменту надійшло понад 250 робіт із різних навчальних закладів області. Та найкращою визнано творіння учня Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Артема Бабича. За його ескізом і виготовлено значок «Відмінник Захисту Вітчизни».

Нагородження проводитиметься щорічно в травні. Відбір кандидатів на вручення нагород відбуватиметься на засідання комісії департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Уже цього місяця на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України ім. Ігоря Момота за участю голови облдержадміністрації Юрія Ткаченко планується нагородити перших 52 школярі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x