Жашківчани скаржилися прокурору області на порушення в районі земельного законодавства

Жашківчани скаржилися прокурору області на порушення в районі земельного законодавства

Учора прокурор області Юрій Шеремет у прокуратурі Жашківського району поспілкувався з місцевими жителями з наболілих питань. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

На особистому прийомі прокурора області жашківчани скаржились здебільшого на порушення вимог земельного та трудового законодавства, неналежний стан розслідування кримінальних проваджень органами внутрішніх справ, а також що стосується законності засудження.

Прокурор області дав доручення своїм заступникам, до компетенції яких належали порушені питання, ретельно вивчити доводи заявників, прийняти законні, обґрунтовані та остаточні рішення.

Особистий прийом громадян є одним із важливих напрямів діяльності органів прокуратури, спрямований на реальний захист прав і свобод людини та громадянина, зміцнення законності й правопорядку.

Протягом поточного року прокурором області прийнято на особистому прийомі близько 70 громадян, також проводились особисті виїзні прийоми за місцем роботи та проживання мешканців у 4-ох районах області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x