31 населений пункт району обслуговує Монастирищенська лікарня

31 населений пункт району обслуговує Монастирищенська лікарня

Голова райдержадміністрації Олег Недогода з робочим візитом відвідав Монастирищенську центральну районну лікарню, де разом з головним лікарем Володимиром Чуйком оглянули відділення, відвідали окремі палати медзакладу.

Про це «Нова Доба» дізналася в Монастирищенській РДА.

Олег Федорович ознайомився з умовами лікування хворих, оглянув палати для ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці. В ході зустрічі обговорено фінансування закладу, забезпечення теплом та електроенергією, проблеми галузі охорони здоров’я району та намічено шляхи їх вирішення . Він поспілкувався із пацієнтами, зокрема з учасниками війни. Також розглянуто питання щодо облаштування окремої палати для забезпечення безкоштовним лікуванням учасників антитерористичної операції на Сході країни.
Як повідомив головний лікар Володимир Петрович лікарня забезпечена усіма необхідними препаратамидля надання екстреної медичної допомоги. Лікарня обслуговує 31 населений пункт району. У лікарні 190 ліжок, тут працює 79 лікарів, середнього медичного персоналу – 221, молодшого медичного персоналу -115. Бюджет на рік становить (медична субвенція) – 22119,4 тис.грн. На село – 3467,1 тис.грн. ЦРЛ -18652,3 тис. грн..

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x