Чигиринщина зустріла дітей з Лисичанська

Чигиринщина зустріла дітей з Лисичанська

Вчора Богданів край прийняв делегацію учнів та учителів з Лисичанської школи № 24 ім. Б.Хмельницького На межі Черкаського та Чигиринського районів гостей зустріли керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Кейт та начальник відділу освіти райдержадміністрації Катерина Невгоденко.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Гостинно запросили до себе в гості лисичанців учні та педагоги Чигиринської загальноосвітньої школи № 1 ім. Б.Хмельницького. З листопада 2014 року ці навчальні заклади після підписання угоди про співпрацю поєднані братерськими зв’язками. Чигиринці підготували цікаву програму перебування шановних гостей в нашому краї, якою передбачено ознайомлення з історією Чигиринщини.

Чигиринщина зустрічає дітей з Лисичанська Після спілкування в школі гості відвідають Резиденцію Гетьмана в Чигирині, Іллінську церкву та музейний комплекс «Батьківщина Богдана Хмельницького» в селі Суботів, почастують цілющої джерельної водички з «Трьох криниць», пройдуть «Стежками Холодного Яру», де побачать Тисячолітній дуб Максима Залізняка та помилуються краєвидами біля Мотронинського монастиря.

Супроводжує делегацію кандидат історичних наук, методист Черкаського територіального відділення Малої академії наук України, лауреат обласної педагогічної премії ім. О.А.Захаренка та обласної краєзнавчої премії ім. М.В.Максимовича, професійний археолог Тетяна Нераденко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x