Перше засідання форуму місцевого розвитку пройшло на Кам’янщині

Перше засідання форуму місцевого розвитку пройшло на Кам’янщині

У рамках міжнародного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» 25 березня 2015 року в залі засідань будинку рад відбулося перше засідання форуму місцевого розвитку, учасником якого Кам’янщина була в І фазі з 2008 по 2010 рік та стала учасником ІІІ фази з 2014 року.

У роботі зібрання взяли участь голова райдержадміністрації Андрій Плєшкань, депутати районної ради, керівники структурних підрозділів, сільські голови, представники громадських організацій та координатор Черкаського обласного підрозділу впровадження спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» Людмила Страшна.

З вступним словом перед присутніми виступив голова райдержадміністрації Андрій Плєшкань:
– Наше зібрання проходить в рамках міжнародного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» учасником якої ми були в І фазі з 2008 по 2010 рік та стали учасником ІІІ фази з 2014 року. Розпорядженням районної державної адміністрації від 19.02.2015 № 35 утворено форум місцевого розвитку Кам’янського району (ФМР). Сьогодні ми проводимо перше засідання в рамках третьої фази.

Присутніх ознайомили з результатами реалізації проекту в пілотних сільських радах, з формами та особливостями діяльності об’єднань громадян в Україні, з особливостями державної реєстрації сільських організацій громади та фінансуванням будівельних робіт за рахунок бюджетних коштів.
Голови сільських рад та представники громад брали активну участь у роботі засідання та отримали вичерпні відповіді на конкретні питання.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x