За корупцію покарано в. о. міського голови Умані

За корупцію покарано в. о. міського голови Умані

Галузевим відділом прокуратури області в апеляційному суді належно та в повному обсязі підтримано апеляційну скаргу на незаконне рішення Маньківського районного суду, яким закрито адміністративну справу про вчинення адміністративного корупційного правопорушення виконувачем обов’язків міського голови Умані. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

У ході судового розгляду прокурором повністю доведено винуватість особи у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення про конфлікт інтересів).
Зокрема, посадовець у травні минулого року всупереч Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» не повідомив сесію міської ради про наявність конфлікту між його особистими майновими інтересами й депутатськими повноваженнями та проголосував за прийняття рішення про надання йому дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення групи тимчасових споруд у торгівельній зоні.

Постановою апеляційного суду вказаного посадовця визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення та застосовано стягнення в розмірі 1700 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x