Черкаські даішники провели урок у гімназії

Черкаські даішники провели урок у гімназії

Працівники відділу ДАІ міста Черкас були запрошені до учнів 5-6 класів Першої міської гімназії для проведення тематичного уроку «Правила дорожнього руху». Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ Черкаської області.

Під час зустрічі старший інспектор з профілактичної роботи відділу ДАІ міста Черкас Олена Сірик розповіла дітям, як безпечно дістатися до школи та орієнтуватися на дорозі завдяки дорожнім знакам і світлофорам. Окрім того, вона роз’яснила школярам, як правильно переходити проїжджу частину дороги, застерегла від спроб нехтування Правил дорожнього руху. А також звернула увагу, що з настанням весни, діти починають кататися на велосипедах, але перш ніж сідати за кермо велосипеда, потрібно добре вивчити ПДР.

Під час бесіди юні учасники дорожнього руху задавали різноманітні запитання працівнику ДАІ. Державтоінспектор була здивована, що в такому юному віці учні цікавилися розмірами штрафів за порушення ПДР, отриманням водійських прав та засобами індивідуального захисту, які використовують інспектори Державтоінспекції під час несення служби.

З великим задоволенням дітлахи брали участь у проведенні вікторини та ігор на тематику знань Правил дорожнього руху. Учням така зустріч принесла не тільки нові знання, а й море позитивних емоцій. Школярі пообіцяли правильно поводитися на дорозі, а Державтоінспектор у свою чергу пообіцяла завітати ще раз в гості та перевірити це.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x