Інспектори ВДАІ Черкас навчали дошкільнят дорожній грамоті

Інспектори ВДАІ Черкас навчали дошкільнят дорожній грамоті

Для профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму й забезпечення безпеки неповнолітніх дітей на дорогах, Державтоінспектори ВДАІ міста Черкас відвідали дошкільний навчальний заклад «Незабудка», де провели захід «Подорож у країну дорожніх знаків». Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ Черкаської області.

З великим нетерпінням малюки зустрічали очікуваних гостей. В ігровій формі інспектори вчили дітей, як потрібно поводити себе на вулицях і дорогах відповідно до Правил дорожнього руху. Розповіли про небезпеку, яка може їх підстерігати під час руху в темний час доби. Загадували малечі загадки, в яких пішоходи, пасажири, водії припускалися помилки, порушували правила безпечної поведінки на дорозі, в транспорті, а діти повинні були самі вибрати модель правильної поведінки кожного учасника дорожнього руху.

Вихованці дитячого саду не лише показали свої знання з ПДР, але й продемонстрували свої уміння й навички, переходячи проїжджу частину дороги.
Під час заходу всі отримали позитивний заряд енергії. Наприкінці зустрічі вихователі продемонстрували співробітникам Державтоінспекції інформаційний куточок, де розташовані необхідні інформаційні, довідкові, повчальні й наочні матеріали з пропаганди безпеки дорожнього руху.

Правоохоронці впевнені, що спільна профілактична робота з безпеки дорожнього руху, що проводиться вихователями, Державтоінспекцією й батьками, допоможе понизити кількість дорожньо-транспортних подій за участю найменших учасників дорожнього руху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x