У жителя Чорнобаївщини вилучено обріз за заявою односельця

У жителя Чорнобаївщини вилучено обріз за заявою односельця

Правоохоронці вилучили обріз мисливської рушниці в жителя Чорнобаївського району. За незаконне зберігання зброї чоловікові загрожує ув’язнення терміном до семи років. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До працівників Чорнобаївського райвідділу міліції надійшла оперативна інформація, що 23-річний житель одного із сіл району в своєму домоволодінні зберігає зброю. Під час перевірки інформація підтвердилася. В домоволодінні підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили обріз мисливської рушниці й чотири набої до неї. Вилучену зброю й набої направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Пояснюючи походження зброї, молодик розповів, що знайшов її в лісосмузі та вирішив залишити собі. Пояснити, з якою метою він її зберігав та чому не повідомив про знахідку в міліцію, чоловік не зміг.

Достовірність показів підозрюваного перевіряють слідчі, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x