Монастирищенські діти залишаться без відпочинку влітку

Монастирищенські діти залишаться без відпочинку влітку

Цього року на Черкащині діятимуть 792 табори для відпочинку дітей, де планується оздоровлення близько 50 тисяч дітей. Мережа закладів оздоровлення включатиме 566 пришкільних табори, 216 таборів праці і відпочинку, 1 наметовий табір Черкаського клубу юних моряків і 9 позаміських таборів.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

– Родзинкою цього року будуть мовні табори, до роботи яких будуть залучені педагоги іноземних мов та волонтери Корпусу Миру, – зазначає директор департаменту освіти і науки Черкаської ОДА Валерій Данилевський. – Вони працюватимуть на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. На відпочинок до мовних таборів ми плануємо залучити близько 1800 школярів 5-10 класів.

За словами головного освітянина області, оздоровчі табори системи освіти функціонуватимуть у Маньківському, Кам’янському, Жашківському, Уманському районах. А вихованці Чигиринської школи-інтернату відпочиватимуть на власній базі відпочинку у селі Вітове. Крім цього функціонуватимуть три обласні оздоровчі табори – «Мальва» та «Еврика» для творчо обдарованих дітей і табір «Мрія».

Взагалі не мають сьогодні можливості організувати діяльність пришкільних таборів у Монастирищенському районі, зменшилась їх кількість у Шполянському, Черкаському, Кам’янському , Смілянському, Корсунь-Шевченківському районах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x