«Імпульс» презентував у Черкасах танцювальне шоу «Чаклунка»

«Імпульс» презентував у Черкасах танцювальне шоу «Чаклунка»

Танцювальне шоу «Чаклунка» презентував зразковий колектив сучасної хореографії «Імпульс». Упродовж кількох годин на сцені відбувалося феєричне переплетіння кадрів сучасного фентезі «Маліфісента» з хореографічними постановками у стилі диско, диско-слоу, контемпу, джаз-фанку тощо.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Глядачі стали свідками неймовірного танцювального видовища, яке вдалося завдяки натхненню й таланту керівників колективу Людмили та Олени Воропай, а також тренерів – Т. Іванченко, А. Гриневич, А. Задніпровської.

У хореографічній виставі узяли участь абсолютно усі вихованці колективу, від найменших 3-річних початківців до випускників та тренерів «Імпульсу». Усього ж на сцену ПК «Дружба народів» вийшли понад 200 танцівників, що вражали блискучими здібностями, гімнастичними трюками, яскравими костюмами та цікавими композиціями.

Учасники колективу перевтілилися в образи природи, рослин і тварин, казкових персонажів. Головні ролі виконали тренери «Імпульсу», а також вихованці, що вже неодноразово доводили свою майстерність на змаганнях міжнародного рівня. Юні артисти зуміли відтворити через мистецтво сучасного танцю боротьбу добра і зла, кохання й зради, де зрештою щира любов здолала магію.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x