У Черкаському районі – 351 випускник

У Черкаському районі – 351 випускник

У школах району цього року 351 одинадцятикласник. З них 10 осіб закінчили школу із золотою медаллю, 6 – зі срібною. Практично всі відмінники підтвердили знання на зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови та літератури. А випускниця Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Аня Власенко у числі восьми учнів по Україні, що набрали 200 із можливих балів із української мови та літератури та стільки ж виконуючи додаткове творче завдання. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській РДА.

– Відрадно, що у цьому навчальному році учні району стали активними учасниками змагань та конкурсів, олімпіад різних рівнів. Двоє дітей у всеукраїнських олімпіадах та конкурсах-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук отримали призові місця, – зазначає в.о. начальника відділу освіти РДА Людмила Григорчук. – Ми радіємо за успіхи наших вихованців, здобутки вчителів і бажаємо їх закріплювати та примножувати у наступному навчальному році.

Цього року 595 дітей закінчує дев’ять класів. Останній дзвінок сьогодні пролунав для 6262 учнів 31 навчального закладу району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x